Rabu, 24 Februari 2010

Bina badan gaya bumiputra

Muhammad Najib

woit...

4:00pmAbdul

oi oi

4:00pmMuhammad Najib

bila nak lepak2 nie...

4:00pmAbdul

hahaha!

weekend ni ok je

4:00pmMuhammad Najib

aku nak tunjuk badan aku yg lagi sasa dari roslan ni..

4:00pmAbdul

cilake

dah berapa lama masuk gym?

4:00pmMuhammad Najib

ahahhaha.. nak masuk 3 bulan baru....

4:01pmAbdul

cis!

aku baru satu hari

hari ni nak pergi lagi

4:01pmMuhammad Najib

haaa.. bagus2..

4:01pmAbdul

harap2 ada perubahan sabtu ni

4:01pmMuhammad Najib

hari ahad ikut aku dgn man... mau?

aku dgn man tiap2 ahad.. tapi ahad ni aku tarak aa..

4:02pmAbdul

ahad xleh

4:02pmMuhammad Najib

betul beb.. kau menten..senang gila nak kurus..

4:02pmAbdul

sebab isnin keje

4:02pmMuhammad Najib

kechoh...

4:02pmAbdul

ko angkat besi ke?

ada instructor?

4:02pmMuhammad Najib

asalnya adik ipar aku instructor..

skrg wa laa instructor..wakakka

4:03pmAbdul

cilake!

pakai orang dalam

dasar usahawan bumiputra

4:03pmMuhammad Najib

hahahah..

pakai org dalam pe benda kau ni..?

gym bayar 4 ringgit pun nak pakai org dlm ker..

4:04pmAbdul

hahahahah

berapa jam sehari?

4:05pmMuhammad Najib

selang sehari laa bang...

kene kasi rest tisu-tisu otot..

4:05pmAbdul

ye la..

4:06pmMuhammad Najib

3 jam satu sessi dah memadai..

4:06pmAbdul

sekali main berapa jam?

owhh

lama tu beb

patut la sasa

hahahahah

4:06pmMuhammad Najib

hahahah... 3 jam campur rehat sejam....

waaakakak

4:06pmAbdul

lepas ni boleh buat group

"lelaki sasa badan kuat"

4:06pmMuhammad Najib

4 ringgit tu dari pagi smpai mlm pun valid dengan harga tu..

impresssion..

4:06pmAbdul

mana ni?

4:07pmMuhammad Najib

kat wangsa maju..

gym rakyat...

wakakaka

4:08pmAbdul

perghh! pergi jalan kaki laa baru kaki ketul ketul'

4:08pmMuhammad Najib

ahhahaha..

mcm syial..

4:08pmAbdul

ok la.. aku cuba ahad ni. pukul berapa?

4:08pmMuhammad Najib

aloh kau nie..

kan aku ckp, ahad nie aku takdek..

4:08pmAbdul

oh ye ke?

4:09pmMuhammad Najib

tapi kau gi aa dgn man...

ajak aa dia..

4:09pmAbdul

nampaknya, selain bina badan, aku kena bina otak jugak

ingatan makin pudar ni

bahaya

4:09pmMuhammad Najib

ahhahaha..

acah je di.. mana datang badan ketul2 aku ni...

**** ketul2 boleh laa..

4:10pmAbdul

lepas ni lepak mamak kena pakai baju sendad paras dada je.

perut kasi nampak

4:10pmMuhammad Najib

ahahhaha...

4:10pmAbdul

order air sambil tunjuk muscle

4:11pmMuhammad Najib

tapi betoi di.. aku intensif sebulan turun byk aku di..

stakat berat badan aa turun...

nak ketul tu masuk bulan 3 baru aa nampak siket2...

4:11pmAbdul

saiz seluar boleh kasi turun tak?

susah la nak carik seluar celoreng askar saiz 48

4:12pmMuhammad Najib

series boleh turun di.. aku tali pinggang berapa kali potong pangkal dah.. seluar dah mcm mat rempit dah dok jerut...

4:12pmAbdul

perghh!

4:12pmMuhammad Najib

kalau kau makan jaga.. lebih dari 21 hari.. insyallah...

4:12pmAbdul

lepas ni pegi keje pakai seluar skinny

4:13pmMuhammad Najib

pastu kau carik 2 org bawah kau.. kau dapat point lagi..

upline aku skrg dah pakai seluar...beeelaaalaaang..

4:13pmAbdul

weh celaka apa downline?

hahahaha

4:13pmMuhammad Najib

wargh wargh wargh..

standard aa semua MLM skrg..

ingat senang ke nak kurus tak masuk MLM.. wakakakka

4:14pmAbdul

ok ok.. duit muka berapa?


2 ulasan:

gO mi NaM berkata...

ape ni..ape ni..tkpaham saya..nama sys tkdop pun..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

kisah mlm ke ni
hahahaha